Badkamer verbouwen of renoveren Groningen

Uw toilet loopt niet goed door, uw douchekraan lekt, bent u niet tevreden over de indeling van uw badkamer. Wij helpen u graag bij de kleine herstel klussen en de grote renovaties.

Bij het renoveren of verbouwen van een badkamer komt heel wat kijken. Er duiken geregeld onverwachte problemen op en ook de kostprijs ligt vaak hoger dan verwacht. Wij willen uw een badkamer renovatie vlot laten verlopen en geven u graag op voorhand inzicht in de planning en hoeveel de verbouwingswerken kosten.

 

Voordat de renovatiewerken starten zullen we heel wat voorbereidend werk uitvoeren. Er wordt een lay-out van uw badkamer gemaakt en wij kijken samen met u waar de mogelijkheden liggen en hoeveel dit ongeveer zal kosten. Zo kan het zijn dat het toilet aan dezelfde wand behouden veel voordeliger kan uitpakken dan deze ergens anders in de ruimte te plaatsen.

Ook het materiaal waarvan de meubelen gemaakt zijn heeft een grote invloed op de kwaliteit en duurzaamheid van het eindresultaat.

Door de jaren heen is ons, soms pijnlijk, duidelijk geworden dat op het leidingwerk en kranen zeker niet bezuinigd moet worden. Als deze basis van matige kwaliteit is, zult u dit zeker binnen relatief korte termijn bemerken. Wij gebruiken dan ook enkel materiaal van gerenoveerde merken zodat een goede garantie gewaarborgd is.

Benieuwd naar een prijs op maat van uw badkamer renovatie? Neem dan contact met ons op.

 

Offerte aanvragen