Buiten- en binnenschilderwerk Groningen

Buitenschilderwerk is een van de meest voorkomende en meest uitbestede onderhoudsklussen. Schilderwerk is het behoud van uw huis. U kunt het zelf doen, maar als u niet weet waar op te letten, schakel dan een vakman in.

 

Schilderwerk onderhouden

Hoe beter het schilderwerk onderhouden wordt, hoe langer het meegaat en het houtwerk beschermt. Ons advies is om al uw schilderwerk minstens één keer per jaar na te kijken. Dit kan u makkelijk zelf en dan komt u nooit voor verrassingen te staan. Dat geldt zeker voor houtwerk buiten. Daar kan door achterstallig onderhoud makkelijk houtrot ontstaan. Dat is dan wel weer te herstellen, maar voorkomen is beter dan genezen. Niet alleen voor het houtwerk, maar ook voor uw portemonnee.

offerte aanvragen

 

Schilderwerk is vakwerk

Goed schilderen is dus vakwerk. Zeker wanneer het houtwerk oud is of veel geleden heeft. Wij kijken met andere ogen, controleren het houtwerk en weten precies hoe de zwakke punten aan te pakken om te zorgen voor een duurzaam resultaat. Het schilderwerk moet er niet alleen netjes uitziet. Dat is ook belangrijk, maar niet het enige waarom het draait. Wie zijn huis laat schilderen zorgt ook voor een optimale bescherming van het houtwerk.

Tot slot. Buiten je huis gaan schilderen kun je het beste doen in de lente en de zomer. Bij slecht weer en in de winter kun je beter binnen aan de slag gaan.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.