KEUKENADVIES GRONINGEN

Of u uw huidige keuken wil gaan renoveren of een nieuwe keuken wilt aanschaffen, of juist wel twijfelt tussen deze twee. Wij helpen u graag op weg met een helder en vrijblijvend keukenadvies aan huis in en om Groningen.

 

HOE ZIET KEUKENADVIES IN GRONINGEN ERUIT?

Uw keuken bestaat uit veel verschillende aspecten. Zo hebben we te maken met vormgeving, technische eisen, gewenste uitstraling en gemak. In een keukenadviesgesprek zullen we deze samen met u in kaart brengen. Vervolgens zullen wij de keukenruimte opmeten en indien mogelijk gelijk op ambachtelijke wijze een schets maken. Zo krijgt u een idee wat de mogelijke aanpassingen zullen zijn en hoe het eruit komt te zien.

 

SNELLE OFFERTE NA EERSTE ADVIESGESPREK

Nadat wij alle benodigde gegevens van u hebben, zullen wij u binnen enkele dagen een uitgewerkte offerte toesturen. Deze is overzichtelijk en geheel gespecificeerd. Ook worden de gekozen apparaten in afbeelding getoond en ontvangt u daarbij een link naar de webpagina van de bewuste leverancier en het model.

Ook van het werkblad, spoelbak, kraan en overige accessoires zullen afbeeldingen zijn toegevoegd.

De offerte die wij u toesturen is, tenzij anders vermeld, 1 maand geldig. Hierbij beloven wij u niet te zullen benaderen om u snel tot een beslissen te doen bewegen. U neemt gewoon de tijd die u nodig heeft om alles tot u te laten komen en eventueel te vergelijken.

Wanneer u vragen heeft of tot bestellen wens t over te gaan, kunt u dit via telefoon of mail ons dit laten weten.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

 

Wilt u gebruik maken van de subsidieregeling van de SNN om uw keuken te renoveren of vervangen? Ook dan willen wij u graag van dienst zijn. Tegen een geringe vergoeding kunnen wij u een document verzorgen waarmee u uw aanvraag kan doen. Uit ervaring blijkt dat met onze documenten een snelle afwikkeling mogelijk is.

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

 

OFFERTE NA KEUKENADVIES GOEDGEKEURD?

Vanaf dat moment gaan we nogmaals de keukenruimte meten. Maar nu komt het op de millimeters aan. Ook kunt u uw keuken nog wijzigen of bijstellen zodat deze zeker naar wens is. Daarna gaat deze in productie en wordt hij in de afgesproken leverweek geleverd.