NIEUWE KEUKEN KOPEN

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Ook dan bent u bij AKS Noord aan het juiste adres.

Buiten jarenlange ervaring met het renoveren van keukens, hebben wij zelf ook een uitgebreid assortiment aan Duitse kwaliteit keukens.

Omdat wij het belangrijk vinden dat u lang van uw keuken kunt genieten, maken wij alleen gebruik van de hoogste kwaliteit die we voor een betaalbare prijs kunnen laten produceren. Om dit kracht bij te zetten bieden wij buiten de 5 jaar fabrieksgarantie een levenslange servicegarantie!

Zo heeft u bij ons de keuze uit ruim 300 verschillende fronten, meer dan 50 grepen, honderden werkbladen en kunt u apparatuur bij ons aankopen van merken als AEG, Atag, Siemens, Bosch, BORA, Whirlpool, Lofra, Boretti, Miele, Neff, Kuppersbusch etc …

In een geheel vrijblijvend gesprek leg ik u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

 

De kast van de toekomst is er nu

Speciaal voor u hebben wij ruim 20 kastuitvoeringen welke binnen en buiten in dezelfde kleur worden geleverd. De extreem hoogwaardige en dikke bekleding van alle decors is buitengewoon sterk en ongevoelig voor krassen.

De geschroefde 8mm dikke rugwand geeft de kast de hoogste stabiliteit. Onze stabiele horizontale bodems van 19mm dik zorgen, mede door de metalen plank dragers voor een zeer hoge belastbaarheid.

De onzichtbare en volledig uit metaal bestaande bovenkast ophanging zorgt voor stabiele montage – absoluut betrouwbaar en is sterk te belasten.

Zacht en geruisloos sluiten de deuren. Zelf in te stellen door het hoogwaardige scharnier CLIP top Blumotion. Ook onze laden zijn zeer zwaar te belasten door de hoogwaardige lagering en verstevigde ophanging.

Door PUR-Kantenverlijming is ons plaatmateriaal tevens vochtbestendig.

Deze kasten zorgen voor een jarenlange zorgeloos plezier van uw keuken. Wilt u ook zo’n Duitse kwaliteitskeuken?

Offerte aanvragen

 

Voor ieder mens een keuken op maat

Er zijn grote en er zijn kleine mensen met verschillende eisen gezien werkhoogte. AKS Noord zorgt voor een universeel raster 130mm voor de ergonomisch juiste werkhoogte gezien uw lichaamslengte. In de keuken wordt gekookt, voorbereid, afgewassen. Dat zijn verschillende handelingen, die ergonomisch gezien, verschillende werkhoogtes verlangt. Ook een hoger gebouwde oven of vaatwasser maakt de dagelijkse arbeid gemakkelijker.

Ons keuken hoogteraster 130mm verbindt ergonomie en functie met esthetische en individuele ontwerpen.

Onze keukens voldoen aan deze eisen door:

  • 7 onderkasten hoogtes van 26 cm tot 91 cm
  • 6 bovenkasten hoogtes van 26cm tot 91 cm
  • 6 opzetkast hoogtes van 113 tot 145,5 cm
  • 7 hoogtes voor vaatwasser-, apparaten- en apotheker – kasten van 143cm tot 221 cm
  • Met een plint hoogte van 5 t/m 20 cm worden werkhoogtes van 74 t/m 104 cm en werkdieptes van 50 t/m 120 cm bereikt en is een individuele aanpassing van de keuken aan de gebruiker mogelijk.

De ergonomische werkhoogte wordt als volgt berekend: ga rechtop staan en buig uw onderarm in een hoek van 90°. Ellebooghoogte minus 15 cm. U bent bijv. 170cm lang en heeft een ellebooghoogte van 107cm dan bedraagt de ergonomische werkhoogte voor de bereiken spoelen en voorbereiden 92 cm. Echter bent u natuurlijk vrij in het bepalen van de hoogte.

 

Minder validen

Tevens hebben wij een programma opgenomen waarbij we de minder validen ook van dienst kunnen zijn. Dit door toepassing van hangende kasten onder het blad en speciale bescherming bij kookplaten en spoelbakken. Zelfs de diepte van de spoelbak is bij ons te kiezen.

 

Frontoppervlaktes

Welke oppervlakte is voor mijn keukenfront het beste?

Het antwoord op deze vraag is voor iedereen anders. De verschillende oppervlaktes zijn afhankelijk van gebruik. Er zijn oppervlaktes die gericht zijn op praktisch gebruik, op weinig onderhoud gerichte keukengebruikers of voor diegene die zich meer richten op design. Hier moet iedereen voor zichzelf bepalen aan welke eisen een keuken moet voldoen.

 

Kunststof: mooi en voordelig

Meervoudig gelaagde vezelplaten, die aan beide zijden met melaminehars bekleed worden in mat, glanzend of met lichte structuur en zijn makkelijk te reinigen, onderhoudsvriendelijk, vuil afstotend en familie vriendelijk. In uni kleuren of in houtmotief leverbaar. Randverlijming met laser of PUR maakt het watervast.

 

Folie: in lakuitstraling

Fronten met folie bekleed in mat of glanzend hebben de uitstraling van een lakfront, zijn relatief onderhoudsvriendelijk.

 

Resopal® – de oplossing voor de professional

Meervoudig gelaagd vezelplaat aan beide zijden met kunststof Resopal® 1 mm voorzien. Randverlijming met PUR maakt het watervast. Dit materiaal bestaat uit meerdere in Phenolhars gedrenkte kernpapieren die volgens een gepatenteerd recept geproduceerd worden en is daarom hittebestendig tot 200 graden celsius en bestand tegen chemicalien en krassen. Het oppervlak is zeer onderhoudsvriendelijk en in een mat of glanzend oppervlak te verkrijgen.

 

Echt-lak: pure elegantie

Hier onderscheidt men oppervlaktes in 4 soorten: microlak, fluweel lak, hoogglanslak en mat lak. Lakken zien altijd zeer edel en hoogwaardig uit en zijn eenvoudig met normaal spoelmiddel te reinigen. Alle lakoppervlaktes worden in meerdere lagen aangebracht op op MDF materiaal. Er zijn meer als 1.000 kleuren verkrijgbaar en maken een individuele kleurcombinatie mogelijk. De fluweel- en microlakken zijn natuurvriendelijke waterlakken.

 

Fineer: echt hout

Fineer wordt op meervoudig gelaagd vezelplaat aangebracht, bestaat uit echt hout met hoogwaardige lak verzegeld en is hierdoor een edel natuur produkt met een duurzaam uiterlijk. Houtoppervlaktes zijn hierdoor onderhoudsvriendelijk. Wij bieden twee verschillende oppervlaktes op natuurlijke waterbasis aan. In beits, die de houtstructuur en houtkleur benadrukt en de houtkleurlak, die in meer als 1.000 kleurtinten geleverd kan worden.

 

Glas: volkomen luxueus

Glasfronten zijn een echt alternatief voor hoogglanslak, in bijzonder wanneer deze uit ESG-veiligheidsglas geproduceerd worden. Glas heeft de hoogste glansfactor en heeft een zeer edel uiterlijk en is absoluut vuil afstotend. Deze keukens behoren tot ons absolute topsegment.

Offerte aanvragen

 

Prijsgarantie / Prijsvergelijk

Wij garanderen u dat u dezelfde keuken elders niet voordeliger kunt krijgen met gelijke samenstelling, kwaliteit, garantie en servicegraad.

Mocht u uw huidige offerte tegen het licht willen houden kunt u uw offerte (prijzen zijn niet belangrijk) naar ons sturen.

Wij zullen u dan een geheel vrijblijvende offerte sturen waar u rustig de tijd voor mag nemen alvorens u besluit deze te accepteren.

 

Geen Aanbetaling

Bovendien zijn wij een bedrijf wat geen aanbetaling van u vraag bij het accepteren van de offerte. Pas op het moment dat de producten daadwerkelijk in productie gezet gaan worden vragen wij een voorschot op uw keukenorder. Het restant hoeft u pas bij levering te voldoen. Boter bij de vis dus.